Kde nechat auto u O2 areny a kolik parkování stojí

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nevíte, kde zaparkovat při návštěvě O2 areny? Váháte, zda bude nejlepší parkovat přímo u O2 areny, nebo se spíše vyplatí některé z okolních menších parkovišť? V článku najdete důležité informace a přehled parkovišť, mezi kterými můžete vybírat…

Parkování O2 arena – Okolní parkoviště

Kde nechat auto u O2 areny a kolik parkování stojí Foto: ČTK / Částka Jiří

Parkovací dům u O2 Areny: Cena, lístky, Ticketportal, hokej

Návštěvníci O2 areny a O2 universa mohou parkovat v Parkovacím domě, který se nachází v přímé blízkosti haly (na adrese Lisabonská 2422, Praha 9-Vysočany). Tato vícepodlažní garáž nabízí spoustu parkovacích míst, ovšem v době konání velkých akcí, jako je třeba MS v hokeji 2024, doporučujeme rezervovat si místo předem.

Parkovací lístek je možné zakoupit online na webových stránkách Ticketportal a Ticketmaster u příslušné akce. Parkování tedy lze koupit rovnou s nákupem vstupenek, ale není to podmínkou – můžete je koupit i zvlášť. Cenu parkování pak vždy vidíte během online rezervace (obvykle je to 100–200 korun za dobu trvání celé akce).

Parkovací lístek je možné zakoupit i na místě přímo v Parkovacím domě, případně na některém z prodejních míst Ticketportal a Ticketmaster. Pokud ale chcete mít jistotu, že zaparkujete, a parkovací lístky v online prodeji již nejsou k dispozici, poohlédněte se raději po některém menším okolním parkovišti.

Podrobnější informace k parkování u O2 areny najdete tady.

Parkování v okolí O2 areny

V blízkém okolí O2 areny (v docházkové vzdálenosti) najdete několik menších, převážně soukromých parkovišť, kde můžete své auto bezpečně a za příznivé ceny nechat…

Parkování v OC Galerie Harfa

Návštěvníci O2 areny mohou parkovat u obchodního centra Galerie Harfa, které stojí hned vedle haly. V den konání akce v O2 areně umožňuje první dvě hodiny parkování zdarma (v případě příjezdu po 16:00). Každá další započatá hodina pak stojí 100 korun.

Nevýhodou tohoto parkoviště je zahlcení po skončení události v O2 areně, kdy všichni návštěvníci chtějí odjet ve stejný čas. Z toho důvodu je lepší zaparkovat na nějakém menším soukromém parkovišti nedaleko haly…

Parkoviště Rokytka – O2 arena

Soukromé parkoviště Rokytka je od O2 areny vzdálené 400 metrů – skrz parkoviště vede krátká pěší trasa, po které k hale dojdete za 5 minut. Nachází se na adrese Piskáčkových 1024/3, Praha 9. Uvidíte ho u zastávky metra B - Českomoravská.

Parkovací místo lze rezervovat na oficiálních stránkách, kde stačí zadat datum a délku rezervace (minimální doba je 12 hodin). Cena odpovídá době, po kterou budete parkovat – 12 hodin stojí 119 korun. Parkoviště funguje non stop, takže doba parkování je zcela na vás.

Parkoviště Stará Spojovací – O2 arena

Osm set metrů od Parkoviště Rokytka, na adrese Stará Spojovací 2263/9 přímo u tramvajové zastávky „Ocelářská", najdete další soukromé parkoviště provozované stejnou společností (Mr. Parkit).

Parkovací místo je nutné rezervovat předem a poslouží k tomu stejný rezervační systém, kde zadáte datum a čas, po který chcete parkovat. Musí to být nejméně 12 hodin (v ceně 119 korun).

sipka Nemáte ještě vstupenky na hokejové MS 2024? Zkuste soutěže!

Garáž Čerpadlová – O2 arena

Garáž na adrese Čerpadlová 1034/2 najdete přímo u vlakové zastávky "Nádraží Libeň". Od O2 areny je vzdálená 800 metrů (jedna zastávka tramvají). Parkování je potřeba předem rezervovat, cena je stejná jako u předchozích parkovišť (stejná společnost).

Vrata garáže otevřete zavoláním na telefonní číslo, které obdržíte v e-mailu i v SMS po dokončení rezervace. Důležité je volat z čísla, které uvedete v registraci. Volané číslo bude vždy nedostupné nebo obsazené – je potřeba hovor neukončovat a vyčkat otevření brány. Při výjezdu z garáže uplatníte stejný postup.

Parkoviště kousek O2 areny – Poděbradská ulice

Soukromé parkoviště v Poděbradské ulici 221/3 nabízí možnost parkování přímo v souvislosti s vybranými akcemi v O2 areně. Aktuálně se tedy počítá s návštěvníky hokejového MS. Od O2 areny je vzdálené osm minut chůze a poznáte jej podle oranžové škodovky na podstavci.

Rezervaci provedete na e-mailové adrese tomas@parkingcentrum.cz – uvedete své jméno, datum, čas a název akce / dané hokejové utkání. Do druhého dne vám přijde potvrzení o registraci. Důležité je dostavit se na místo nejpozději půl hodiny před oficiálním začátkem akce (poté už není volné místo zaručeno).

Cena parkování činí 250 korun po celou dobu trvání akce.

sipka Podívejte se, kam zajít na jídlo a na pivo během MS v Praze

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte živé sportovní přenosy na ČT sport Plus

Sledujte živé sportovní přenosy na ČT sport Plus

Na webu ČT sport Plus máte veškeré živé přenosy sportovního programu České televize na jednom místě. Od světových akcí po lokální...

Loterie Extra Renta od Sazky – tažená čísla a tabulka výher

Loterie Extra Renta od Sazky – tažená čísla a tabulka výher

Číselná loterie Extra Renta přináší hlavní výhru v podobě měsíční renty 200 000 Kč na 20 let – dohromady 48 000 000 Kč získáte za trefu 7...

Jak ušetřit při tankování při cestách po Evropě

Jak ušetřit při tankování při cestách po Evropě

Jaké jsou ceny pohonných hmot při cestách po Evropě? Kde se vyplatí natankovat? Podívejte se, jak můžete ušetřit na benzinu a naftě!

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY