Půjčka pro podnikatele je připravena pomoci s nečekanými výdaji

Půjčka pro podnikatele je připravena pomoci s nečekanými výdaji Foto: tonda55 / stock.adobe.com

Složenky nebo jiné výdajové položky, dnešní domácnosti čeká občas nepříjemné překvapení. Tentýž scénář může potkat také osoby samostatně výdělečně činné. Patříte k nováčkům v tomto oboru? Nebo máte za sebou dekádu v podobné roli? Pomocná ruka je velmi blízko, navíc přijde z online prostředí. Nejsou tedy nutné osobní schůzky. Navíc si můžete svobodně vybírat z řady různých variant, záleží na okolnostech, které vás k žádosti o úvěr vedou. Termín splatnosti a částka, jíž potřebujete, to jsou dvě důležité věci, které nesmějí chybět. Formulář je krátký a intuitivní, snadno jej vyplní každý.

Jaká částka je ve hře?

Stačí si rozmyslet všechna čísla a vyplnit základní údaje. Následně bude ještě ověřené IČO žadatele, což je spíše nutná formalita. Půjčka pro podnikatele je k dispozici pro všechny zájemce, kteří splní základní podmínky. Může být určena na cokoliv, co souvisí s podnikáním. Ve finále tak existují stovky důvodů, jako je nákup vybavení do dílny, zaplacení pojistného, software do PC nebo elektronika, jíž potřebujete pro výkon své profese. Kolik si můžete půjčit a na jak dlouho to může být? Řeč čísel je vždy jasná a stručná.

  • 5 000 Kč je minimum, menší obnos už nemůže být ve hře. Účel není důležitý, nikdo se neptá.
  • 30 000 Kč je maximální částka, o níž lze mluvit. Opět platí, že důvody nebude nikdo ověřovat.
  • Splátku si volí každý sám, podle toho, jak mu vyhovuje. Minimum je 7 dní, maximum 30 dní.

Krátká smlouva je velkou výhodou

Snadná, rychlá a transparentní, přesně taková je půjčka pro živnostníky, která se může stát realitou ještě dnes. Vyplnění krátkého formuláře je otázkou několika minut, jde spíše o formalitu, kdy není nutné mít ručitele nebo platit registrační poplatek. Je to jednoduchá cesta, která elegantně vyřeší nečekané výdaje.

Komentáře

Pridat komentář


Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kde rostou momentálně houby - mapa a oblasti

Kde rostou momentálně houby 2024 – mapa a oblasti

Odstartovala sezóna hub a my pro vás máme informace, kde rostou houby aktuálně. Podívali jsme se i na aplikaci Na houby. Čtěte dále a...

Jak ušetřit při tankování při cestách po Evropě

Jak ušetřit při tankování při cestách po Evropě (17.10.)

Jaké jsou ceny pohonných hmot při cestách po Evropě? Kde se vyplatí natankovat? Podívejte se, jak můžete ušetřit na benzinu a naftě!

Srovnání úroků na termínovaných vkladech 2022

Srovnání úroků na termínovaných vkladech 2024

Termínované vklady představují bezpečný způsob, jak nechat zhodnocovat své peníze. Podívejte se na srovnání nejvyšších úroků ✌

NEJZAJÍMAVĚJŠÍ TIPY